tiistai 12. elokuuta 2014

Viimein kehyksissä.

Juhlistin marraskuussa syntymäpäivääni jälleen kerran tyttöjen kesken teekestien muodossa. Ouva pyysi paikalle tultuaan pääsyä tietokoneelle, jotta voisi näyttää syntymäpäivälahjani. Kun viimein pääsin katsomaan ruutua menin henkisesti pieniksi palasiksi ja hihkuin Ouvaa rutistaen. Saatoin myös pomppia niin, että nutturani oli hajota. Kyseessä oli siis ihan varta vasten minulle taiteilijalla teetetty kuva minusta. Lahjaan kuului, että sain siitä fyysisen kopion ja omaksi tehtäväkseni jäi hankkia kehykset. Se on hieman jäänyt kun en ole vain löytänyt mieleisiäni tai pystynyt hirveästi niistä maksamaan. Eilen muistin viimein käydä Tigerissa (kyllä, siinä Tiimariakin kummemmassa krääsäkaupassa) ja nappasin mukaani kolmen euron kehykset. Eivät ole ihan sitä mitä halusin, mutta parhaat vastaantulleista ja pääasia on, että sain kuvan viimein seinälle!

Nyt jotenkin tuntuu, että huoneessani on minulle omistettu alttari. Muchan taiteella koristeltu entinen keksipurkki, siskolta saamani vihreä possu ja keijukaiskynttilälyhty, viinipullo rannekorutelineenä, oma kuva, kahdet upeat korkokengät, erinäisiä kirjoja ja vihkoja ja lisää kynttilälyhtyjä. Ei se kai väärin ole.Tekijä Bridgioto.
Kiitos Ouva tästä mitä ihanimmasta synttärilahjasta! Olen edelleen ihan otettu. Ja huvitun siitä, että yksi parannusehdotuksista ensimmäiseen kuvaan oli korkeampien korkojen vaatimus.

2 kommenttia:

  1. Ajatus itselleen omistetusta alttarista on oikeastaan ihan TODELLA voimaannuttava. Tätä kaikenikäiset tytöt ja naiset tarvitsevat!

    VastaaPoista
  2. Itse asiassa joo. Se vaan vähän myös ehk aiheuttaa sellaista pientä kiemurtelua. Mutta kun tuolle kuvalle paras paikka on tuossa!

    VastaaPoista