perjantai 25. syyskuuta 2015

Valon vähetessä

Syyskuu hiipii kohti loppuaan eikä valon ja lämmön vähenemistä ole vain voinut olla tämmöinen kesälapsi huomaamatta. Mikään määrä villavaatteita ei korvaa hellepäivän suloista paahdetta, eikä valaisinarmeija kesäauringon valoa. Mutta koska luonnon kiertoa ei voi (enkä edes haluaisi) estää, niin olen yrittänyt keskittyä asioihin, joilla saisin tuotua edes ajatuksen tasolla lämpöä ja valoa vuoden ehtoopuoleen. Toistaiseksi parhaan idean keksi mieheke: monivitamiinit.

En kai mä nyt ihan perusvitskuista innostuis. :D

Nalleja on purkissa kolmea väriä ja tietysti ne maistuvat keskenään erilaisilta. Ero ei olekaan ihan pieni: oranssi maistuu appelsiinille ja hieman porkkanalle (ylläri), punainen vadelmalle ja jollekin vähän kitkerälle (vähiten hyvä näistä kolmesta), ja tummin eli violetti mustaherukalle ja... ehkä seljanmarjalle. Oranssit oli oma suosikkini, mutta kaikki nallet kyllä maistuvat vähän liiankin hyvin.

Ihan uskomattoman ilahduttava idea saada monivitamiinien terveyshyöty nallekarkkien muodossa. Ihan erilaisella innolla muistaa aamuisin ottaa yhden ja itaisin yhden. Tai aamuisin kaksi ja päivällä yhden. Tai päivällä kolme. Tai... (Tämä on myöskin nallekarkkivitamiinien ongelma: Miten estää itseään syömästä niitä liikaa, kun suositeltu päiväannos on 2 gummia?)

1 kommentti: