maanantai 28. syyskuuta 2015

pimpelipom

Nyt jaan maanantain kunniaksi jotain ihan muuta kuin intoilututtavaa ja ihanaa, mutta koska ah nostalgia ja muistot ja vaikka mitä, niin leikitäänpäs yhtä leikkiä...

Kuvittele, että olet suljetussa muutaman huoneen kokoisessa tilassa. Väliovia ei ole. Tässä tilassa syöt, nukut, hengaat ja työskentelet. Ja taustalla soi koko ajan taukoamatta tasaisella voimakkuudella tämä:



Koko v*tun ajan. Tunnista toiseen. Sitä ei saa pois päältä, ääntä ei saa säädettyä, se on pidemmän päälle niin ärsyttävä ettei sitä voi edes vaan ignorata. Kokeilepa huvikses kotona. Ihan vaan vaikka tunnin verran. HC-itseensä uskojat voi ottaa vastaan vaikka 24 h haasteen. I dare you. I double dare you!

Kyseinen musiikillinen huipputuotoshan pyöri siis vuosia sitten pelatussa larpissa Terra Nova tiloissa taustamusiikkina (pelinjohtajat olivat tehneet tässä erittäin tietoisen valinnan) ja sai kaikenlaisia lempinimiä kuten "Tellus pimpelipom", "Tellus tilulilu", tai "ÄÄÄÄÄÄÄÄäääeeeiiiiii V*TTU enää tota mä tuun hulluks!!!!!"

Jaa mikä sai minut nyt vuosien jälkeen palaamaan tämän ääreen? Koska kaveri lähetti sen minulle ihan puhtaasti sitä tarkoitusta varten, että saisin puhelimen herätyskelloon raivostuttavimman mahdollisen ääne ja siten ekstramotivaatiota kammeta peittojen alta taas uutta päivää päin. Koesoitin aamuhälyn... huh kun nousi addrenaliinitasot ja alkoi raivostuttaa ihan kaikki. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti