maanantai 11. tammikuuta 2016

"Oot kun karkki jota ei henno syödä."

Huis, meni joulu. Huis, meni vuoden vaihde. Huis, meni loppiainenkin. Ja huis huis huis, meni paljon herkkuja! Ja tuli lähinnä maattua sohvalla ja katsottua roska-hömppä-mitänäitänyton-telkkaria. Ja nukuttua paljon. Mutta niin kai vähän pitääkin, kun on monta hyvää röhnäys-pyhää putkeen. ^_^"

Mutta jotain luovaa ja (tavalaan) tuotavaain tuli tehtyä. Nimittäin sanottua pastellihattaralle pai pai ja tartuttua väripurkkeihin Hailien kanssa. (Itseasiassa kahdesti ja toisella kertaa jopa ihan yksin, sillä ekalla kerralla otsatukka ei ottanut väriä, ja piti vähän korjailla jälkeenpäin. :P ) Tuli samalla testattua tukkaan CrazyColorin uusi sinisen sävy Blue Jade. Juuriin laitettiin tummempaa ja vähän kans vihertävämpää Peacock Blue'ta, joka on kestolemppareita. Ja otsikseen lätkyttelin sitten itsekseni aikanaan Kanadasta häämatkalta tuomaani RAW:n Fuchsia Fatalea. Pinkkiä laitoin myös otsiksen viereisiin vähän pidempiin hiuksiin, ettei väriero olisi niin jyrkkä, ja sain aikaan toivomani violetin kaistaleen.

Hii, olen tästä reuhkasta aika hurjan ylpeä. <3

(Tääkin väri on tosin ollut jo joulukuun tokavikasta päässä, joten ihan hyvin on voitu Hailien kaa aloittaa suunnitella helmikuulle taas reissua Turkuun Kirsin käsittelyyn... :D )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti