keskiviikko 25. syyskuuta 2013

"Saving people, hunting things. Family business."

Pyhän fandomkolminaisuuden ja kaikkien fanityttöjen nimessä: ollos tervehditty, Supernatural!

casschu18.tumblr.com

Vaikka kuinka ja moni on todennut minulle, että rakastaisin tuota sarjaa. Tumblr on täynnä giffejä, kuvia, fanarttia ja vitsejä. Fandomkin vaikuttaa lämminhenkiseltä ja omiaan tukevalta. Ja kun vielä sain larp-hahmon, joka kuulemma perustui Dean Winchesteriin, niin kyllästyin olemaan ulkopuolinen ja päätin sen sijaan ymmärtää.

Aina vain vähemmän tätä fiilistä mulle! *muhahahaha*
giphy.com

Hommahan toteutui seiraavanlaisesti: Hailie kaipasi appelsiinimehua, mie kaipasin Supernaturalia. Lupasin tuoda mehun, jos Hailie hoitaa sarjan. Ja hetken päästä istuimmekin molemmat Hailien pimennetyssä huoneessa tietokoneen näytön kalpeassa valossa innostunina ja jännittyneinä litkien appelsiinimehua. Oli... jännää. Näin jännää:

>Alle 30 sekuntia Supernaturalia ja kiljuttiin Ouvan kanssa kuin "syötävät kummitusjunassa tai jotain" ja se oli ihan kamalaa. [järkevämmän ytävän nimi tähän]-täti oli ihan oikeassa, en saisi katsoa tätä. Mutta koska olen Aikuinen saan tehdä tyhmiä päätöksiä Ihan Itse ja katsottiin jo kolme jaksoa. A-p-u-a. Asdfgh.<

Toisaalta naisellinen kovaa ja korkealta kirkuminen kivasti tasapainottaa sitä paksua testosteronihuurua, mikä sarjasta (ja varsinki päähenkilöistä) tunkee. Muutenhan voisivat vaikka tissit vetäytyä sisään ja laskeutua palleiksi (joo, kuvittelimme tämän skenaarion ja nauroimme hervottomina useita minuutteja).

Mutta joo, I'm in love. Ja henk. koht. diggailen tästä (ainakin toistaiseksi) enemmän kuin Dr. Whosta. Vaikka onkin hyvin jenkki ja hollywood ja sliipattu ja överi jajaja, mutta gnah! ♥

SUOLAA! PYHÄÄ VETTÄ! SUOLAA!
blooufroog.tumblr.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti