perjantai 18. lokakuuta 2013

My cup of teehee

Asuttamassani kotitaloudessa on aivan älytön määrä kuppeja. Varinkin jos ottaa huomioon sen, kuinka mota niitä on omistamassa (kaksi) kaappitilasta nyt puhumattakaan. Moneen kertaan olen miehelle luvannut, etten enää hanki kuppeja, tai edes hyväksy niitä lahjaksi. Noh...

Mutku ne on niin squeeeableja! Ja isompiakin kuin perus
muumimukit. Paitsi tuo taaimmaisin. :P

Kettusettiin kuului lautanen, kulho ja kuppi. Hellyyttävän
kuvituksen lisäksi niissä tuo alareunassa näkyvä väriraita on
KUMINEN LIUKUESTE! Ihan järisyttävän hyvä idea
lasten (ja muiden toheloiden) astioihin! 

Saatoin ehkä sortua. Mutta kun Romantically Apocalyptic, Pikku Prinssi, ja ketut. Ja kettusetti ja Pikku Prinssi ovatvähän niin kuin matkamuistoja Pietarista (tästä matkasta tulee jonkilainen kirjoitus vähän myöhemmin). RA-muki taas oli artistin tukemista. Ja deviantART Shopin testaamista (yhtään en pepusta vetäisyt tätä syytä just ja tässä. Mutta dA:n eduksi on kyllä sanottava, että kaikki oli helppoa ja nopeaa. Kuppikin tuli pakattuna niin paksuun ja tiiviiseen styroksikuutioon, että kesti myös mämmikouratyyppisen portaita alas pudottamisen.).

Ruskeat paperipussit. ♥
Ja tuo teksti on jotain venäjää (for real), mutta kauniisti käsin
mustekynällä kirjoitettua. 

Saatoin myös ostaa lisää teetä. Mutta kun putiikki oli pieni, vanhanaikaistyylinen (mausteet, teet ja kaahvit olivat lasipurkeissa hyllyillä, oikea punnusvaaka, mustekynä kuitin kirjoittamiseen, vanha kassakone...) ja tuoksui huumaavalta. Aikani haisteltuani minulle esiteltyjen teepurkkien sisältöä (kielimuuri: kukaan ei ymmärtänyt ketään) päädyin valitsemaan nämä kaksi: toinen tuoksui lähinnä ruusulle, toinen oli muuten vain kukkainen. Molempia 3 oz ja lähdin saaliini kanssa tyytyväisenä jatkamaan metroasemien ihailua.

Onnelisuutta on: kirja, omena ja uuden teen koemaistelua
(hunajainen, kesäinen, kevyt) uudesta teekupista.

P.S. Mitäs mitäs? Olen muutama päivän poissa ja Hailie ottaa vallan. Mahtavaa!

1 kommentti:

  1. Se on kultaseni se tenttiviikon läheisyys ;) Ja multa jäi näkemättä Pikku Prinssi -mukin kansi! Ihanaa, että on sellainenkin.

    Ps. pystyisin ilmeisesti jättämään kommentin livejournal-tililläni. Kaikkea sitä.

    VastaaPoista