maanantai 7. tammikuuta 2013

Valoja yössä

Käytiin tässä pari päivää sitten miehen kanssa eräässä ruotsalaisessa tavaratalossa. Tarkoitus oli tehokkaasti ja nopeasti kiertää pulju ympäri listan kanssa ja hankkia vain sillä olevat tuotteet sen enempiä ajelehtimatta tai  heräteostoksiin sortumatta. Hahahaha, ei! Eli oli niitä ennalta suunniteltujakin juttuja, joita tultiin hakemaan, mutta lisäksi mulla oli ihan lupa ja rahaa vähän ajatella sisustamista.

Ja niinhän siinä kävi että koristetyynyjen, keittiön lisätason, roskapöntön, peltipurkkien, saippuapumpun ja suihkepullon lisäksi mukaan tarttui jotain ihan vain sen takia, että se sulatti sydämeni. Tai oikeastaan ne, niitä oli kuitenkin kaksi.

Saanko esitellä: Spöka x 2!

Kuvat lainattu osoitteesta http://www.ikea.com/fi/fi/ oman kameran akuttomuuden vuoksi.

Vaihtavat väriä, toinen punaisen ja toinen sinisen lähiväreissä. Korvat. Silmät. Häntätöpökin. Ne on niiiiiin söpöjäh! Kun näin nuo kaupan hyllyllä meinasin purskahtaa itkuun ja ruttasin poskiani ihastuksesta. Joten pakkohan ne nyt oli ostaa. Kotona piti heti ottaa molemmat kangaspusseistaan(!!! Joo, ei mitään pahvi- tai muovipakkauksia!) ulos ja laittaa keskelle olohuoneen lattiaa loistamaan. Mies vähän naureskeli, kun kipitin ympäri kämppää kääntämässä sälekaihtimia kiinni ja valoja sammuksiin, että nämä pääsisivät olemaan parhaimmillaan. Ja illalla on niin kiva mennä nukkumaan, kun ensin jonkin aikaa sängussä makoillessa yhdellä kyljellä katselee näitä ikkunalaudalla, ja sitten kylkeä kääntäessä vaan napsauttaa nämä sammuksiin. n__n <3

1 kommentti:

  1. AAAA! Ihastelin noita itsekin viikonloppuna. Pitää tulla leikkimään!

    VastaaPoista