perjantai 7. kesäkuuta 2013

Kesätukkaa

Sanotaan, että uottokampaajasta kannattaa pitää kynsin ja hampain kiinni. Ja että hyvä kampaajasuhde on ensiarvoisen tärkeää löytää ja luoda. Joku sellainen, joka ymmärtää puolesta sanasta, uskoo kun kiellät, tekee kun ehdotat. Joku joka puhuu sun ideoiden ja visioiden kieltä. Ja oh my colorful sweet lord, Pitäjänmäessä sijaitseva Salon Royal niin puhuu natiivina noita mun visioiden mongerruksia.

Mulla oli kulahtanut epämääräinen blondi pehko. Ylikasanut kevää aikana ja edellisen värikokeilun pinkkikin peseytyi täysin pois kahdessa viikossa.

Lähtötilanne, kuva muutaman viikon takaa
Nnan synttäreiltä. Päivänsankari kuvasi.

No, ei mulla taaskaan kampaajalle mennessä oikein visiota ollut, kunahan kaipasin ihan todella palavasti Jotain Uutta (TM). Kampaamotuolissa Marin nostellessa arvioivasti hiuksiani käytiin sunnilleen seuraavanainen keskustelu:

"Semmonen kesätukka. Ei tartte jäädä yhtään luonnollisia värejä. Enkä mä siitä pituudestakaan tiiä. Tee jotain kesäistä ja värikästä."
"Ai vähän semmoista poni-inspiroitunutta?"
"Joo. Joo! JOO!"

Ja sitten hän teki taas jotain ihme taikajuttuja, joiden lopputulos oli paria tuntia myöhemmin tämä...

Molemmat kuvat nappasi Mari ja mie vaan törkeästi lainasin ne kampaamon FB-sivuilta.

Ai onko vähän magee?!? Joka kerta kun kävelen peilin ohi, niin kykenen vaan virnistelemään ilahtuneen euforisesti: ai noinko hyvältä se näyttikin? Jos nyt taas jonkin aikaa malttaisi tämän kanssa olla, ennen kuin tottumus viettelee takaisin väripurkkien ja saksien ihmemaailmaan.

Poni-tukkaa, jee!
gyropedia.wikia.com

P.S. Kuten Hailie mulle jo totesikin: "agjowgowjh! Vähänkö mahtavat ja parhaat ja ihan sun näköiset hiukset! ♥ "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti