maanantai 8. heinäkuuta 2013

"Onneksi meillä on arkkupakastin"

///HUOH! Sarjassamme "entryt, jotka vaan tuntemattomasta syystä jäävät roikkumaan". Noh, nyt saatte kuitenkin kuulla, miten joskus oli kivaa. :P

***

Joskus parhaat ideat syntyvät työpäivänä, asiakkaan kysymyksen myötä. Minä keksin haluavani Ouvan ja sangriaa. Taisin myös esittää asian näin, enkä todellakaan kysymysmuodossa - ja hän suostui! Lyötiin päivä lukkoon, minä ostin holittomat lisät ja saapuessani Ouvalle pohja olikin jo valmiina.

Ja ykskaks sangriaa oli mystisesti jo puoli ämpärillistä. Oho. Ouva fiksuna tyttönä keksi, että saadaan se viilentymään arkkupakastimeen (jääkaapista tila loppui kesken).


Koska tässä blogissa on näkynyt huolestuttavan vähän korkokenkiä päätin korjata asian aurinkoisena päivänä. Erityisesti kun Ouva toimi todella loistavana kuvausassistenttina! (Kuvat siis pääasiassa Hailien kännykkänäpsyjä Ouvan asettelemista asioista.)


Kesäisimmät ja paljon kehuja saaneet korkokenkäni ovat itsenikin vähän yllättäen H&M:ltä. Haaveilin kukkakuosista kengistä varmaankin toissakesänä, tämän tyyppiset tolppakorot viehättävät ja jostain syystä kaikissa kesäkoroissani on tuollainen nilkan ympärille kiertyvä remmi. Ostopäätös taisi olla melko välitön. Nämä lähes 12 senttiä korkeat ihanuudet ovat mukavat ja kevyet jalassa, sekä varsinkin päkiätyynyn kanssa näillä myös jaksaa kävellä. Todistettavasti näillä pärjää myös Suomenlinnassa, tosin en voi suositella ilman harjaantumista jännissä olosuhteissa korkokengillä kävelyyn.

///Kanssablogaajan kommentti: Näiden kenkien käytössä näkeminen aiheuttaa myös melkoista kadehdintaa täältä suunnalta (joskaan ei niin paljon kuin niiden varsinaisten "Kateuskenkien). Miksi? Koska itsekin näitä aikoinaan sovittelemassa kävin useaan kertaan, mutta ostopäätös ei koskaan syntynyt. Korko vain on minulle liian korkea. Mutta hyväntahtoisen kadehdinnan mahdollisuus sentään jäi. - Ouva

Monta tuntia hurahti ihan vain jutellen, hipstereitä leikkien ja kukkaseppeleitä tehden. Lopulta Nna miehineen nappasi meidät kyytiin, saatiin jäätelöä ja käytiin ihastelemassa siirtolapuutarhaa. Keksin paljon huonompiakin tapoja viettää molempien työpäivien väliin jäävän välin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti