tiistai 16. heinäkuuta 2013

"True friends stab you in the front."

Tänään viettää merkkipäivää eräs aivan ihastuttava olento. Sellainen, jonka kohdalla myönnän auliisti etten muista muutamaa ensimmäistä kertaa kun ollaan tavattu (vaikka tiedänkin mitkä ne ovat). Mielestäni se johtuu vain siitä, että ensimmäisen tapaamisemme oli oltava mieleenpainuva: leikimme vuoden 2020 Nicolea ja Parisia ja tanssittiin pöydällä, joten muistan tuon sateenkaarihiuksisen rouvan aviomiehen kun hän tulee viikinkivaatteissa kysymään "olenko nähnyt susta kuvan jossa tanssit baarinpöydällä?"

Päivän sankari on siis tietty kanssakirjoittajani. Ihminen, jonka syntymäpäiväkorttiinkin kirjoitin, että hän on parhain intoilublogin kirjoittakaveri, jonka voin kuvitella. Ja muutenkin ihana, upea, riemastuttava, nörtti, täysi pöhkö ja hyvä ystävä. Henkilö jonka tiedän saavani varmasti niin kiipeilytelineeseen, pulkkamäkeen kuin puistoon nauttimaan virvokkeita kun juhlistan kurssin läpäisyä.

Ouvalla on ihana asenne. Alkaen hiuksista ja päättyen ihan yleiseen elämään. Parasta on katsoa kun ystävä intoilee täysillä jostain. Ilmeitä ja eleitä, jotka ovat niin kovin persoonallisia. Käydä syvällisiäkin keskusteluja paikasta välittämättä, yhtä hyvin voi olla rauhallinen huone, parveke kera herkkujen ja jossain päin tonttia juhannusbileet tai vaikka se kiipeilyteline. Tai sitten muista välittämättä selata tumblria, hihkua, hihittää, ja no, kiljua (koska Cumberbatch, Freeman ja corgit!!1).

Tänään päivänsankari emännöi hyvin oman tyylisiään synttäreitä: Not so mad random-fandom teapartyt. Pikniköitiin hänen lähipuistossaan, nautittiin auringosta ja eväistä. Jee!

Kahtokaa nyt kun se sai viimein
kuplateestään tapiokapalleroita!




Eli vielä kerran riemukasta syntymäpäivää mahtavalle kanssabloggaajalleni! Alkuvierastuksestani huolimatta on ollut todella kiva pitää blogia. Ihanaa, että on joku kenen kanssa toteuttaa hetken mielijohteita. ♥

Ps. En tiedä pitäisikö pyytää anteeksi otsikkoa vai hihitellä sille vielä lisää. Juuri sopivalla tavalla kierosti tuntui oikealta.

2 kommenttia: