maanantai 30. joulukuuta 2013

Post-joulu ale!

Joulu meni, joten ei kun suin päin tammialeen (joak taisi kyllä alkaa jo ennen joulua). Hailie pyysi seuraksi, enhän minä muuten... *köh köh* Eli ostospostaus!

Mielenkiintoista, joo-o.

Ostostelun pääpointtinaoli käydä eräässä ketjuliikkeessä hakemassa hailielle paljetti-tyllimekko. Mekko kuitenkin osoittautui epämieluisaksipettymykseksi, jonka aiheuttamaa pahaa mieltä lähdettiin liennyttämään muihin ostoskeskuksen... noh... ketjuliikkeisiin. Geneeristä ja teiniä, oh.

Saldo: applesiinimehua (1l tölkki x 2) ja mandariinimehua (1,5l tölkki) Tropicanan tuote-esittelypisteeltä ilmaisnäytteinä, värikkäitä eläinlaastareita ja BAM!-glitterpanta (lastenosastolta) HenkkaMaukalta, sekä kuulokkeet lähinnä varaosiksi (koska mistään ei löytynyt niitä korviin tungettavia kumiosia irrallaan ostettavina) Cybershopista. Tavaraa! ♥ *tshihihi*

Sitten vielä kotiin tullessa postilaatikosta löytyi odotettu kirje: Etsy-tilaukseni oli tullut! Jo nyt (oletin joulun takia tämän jotenkin kestävän pidempään)! Ja koska tällä kertaa olin hankkinut vinyylitarroja, niin tuote oli itse kuoressa, eikä noudettavissa jostain postikonttorista. Sam oli siis tehnyt ihan vain minulle custom-tilauksena Aperture Sciencen logon (2" x 2", mahtuu jollaan) valkoisena ja mustana vinyylitarrana. Musta meni heti käyttöön ja puhelimeni valkoinen takakuori sai koristuksekseen vähän nörtteyttä.

Squeee!

Ja lopuksi vielä geekkihipsterteinix-selfie, jossa yhdistyvät hiuspanta ja tarroitettu jolla. Ah, olen niin taiteellinen ja erilainen. Melkein on jopa asukuvaksi laskettavissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti