perjantai 24. tammikuuta 2014

Oi ihana materialismi.

Ouva onkin jo vähän esitellyt ostosreissujamme, joista ainakin viimeisin oli kyllä täysi vahinko. Kaksi on ollut tarkoituksellisia, eri asia onko mukaan tarttunut paljoakaan aiottua vai sitäkin enemmän jotain muuta... Pitäisi ryhdistäytyä itse, lopetin töissä, joten jossain vaiheessa (ja luultavammin ennemmin kuin myöhemmin) tili alkaa huutaa, ettei opintotuki riitä ikuisuuksiin. Se ei onneksi estä nauttimasta jo tapahtuneista hairahduksista.

Ensimmäinen ostoskerta
Tavoite: Nimettömiä, ehkä Kakkugalleriassa käynti.Toteutuma: Kaikki mitä oli tarkoituskin + Marimekon Kaunis kauris muki, josta olen haaveillut vuoden ajan ("Nyt hankin sen!")

Toinen ostoskerta
Tavoite: Paljetti-tyllimekkoToteuma: Iso pettymys kun paljetti-tyllimekko oli päällä yksinkertaisesti hirvittävä, teekuppikukallinen huppari, glitterperhospanta, omantyyliseni wife beater ja reisitaskuhousut, sekä korvaavan mekon bongaus. Sen kävin noutamassa seuraavana päivänä, mutta mustan glittertyllimekon kuvaus on aika haastavaa. Katsotaan jos olisin joskus jossain se päällä.

Kolmas ostoskerta Elokuvareissu
Tavoite: Katsoa Frozen.
Toteuma: Katsotiin Frozen, minun ei pitänyt ostaa mitään, mutta Ouva löysi pöllönmallisen lämpötyynyn, joka tietenkin piti myös saada, ja minä ihanan pehmeän ja ison peurayöpaidan jollainen lähti molempien matkaan. Lisäksi ostin täydellisen sävyisen violetin mekon alusmekoksi.

Lopputulos: Kerta kerralta lähtee pahemmin lapasesta. Taidetaan pitäytyä tästä lähin Ouvan kanssa Supernaturalissa, ja sään mukaan joko pulkkamäkireissuissa tai pikniköinnissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti