sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Tee-taivas

Tuossa helmikuun alussa oli mahdollista Naamakirjan "Geek Women Unite! (Finland)"-ryhmän kautta olla mukana kymppatilauksessa teekauppa Adagiosta. Eikä mitä tahansa teetä oltukaan rapakon takaa suhteellisen suurin määrin (tilauksen arvo oli ennen tullia yli 400 dollaria) rahtaamassa, vaan fandom tee-sekoituksia fanityttöjen makuun.

Joten niin vain minäkin iltapäivän tai pari istuin Adagion sivuilla luoden ensilistaa kaikista houkuttelevista sekoituksista (joita oli aika hirvittävä määrä). Sitten karsin jäljelle enää vain niille fandomeille kuuluvat teet, joiden fanityttö olin. Ja lopuksi oli vuorssa vaikein, kun tein viimeistä valintakierrosta tarkoituksenani tilata maksimissaan neljää teetä. Tähän riipiviä valintoja täynnä olevan kierroksen loppuun selvisivät Reichenbach recovery, Remus Lupin, Teamblr (jota ei enää löydy) ja Sherlock Holmes. (Kaikkia 3 oz, yhteensä 39 $ ennen tullia ja posteja. Kaikki olivat Cara McGeen suunnittelemia.)

Ja nyt ne ovat viimeinkin minulla (paketti saapui jo aikoja sitten tilausyhdyshenkilöllemme Jyväskylään, mutta ehdin vasta nyt käymäään siellä hakemassa omani kotiin). Tuoksuvat muuten aika huumaavasti pussiensa läpikin. n___n *snif snif*

Tässä ne nyt ovat. <3<3<3<3<3 Sherlock pääsi jo testattavaksikin.

Ja näistä neljästä paikasta ostoskorissani käytiin kovempaa vääntöä kuin Stokkan Hulluilla päivillä oikeudesta päästä hissiin ja hissistä EKANA. Seuraavassa listassa luettelen karsiutuneet ja syyt siihen, mikseivät ne sittenkään päässeet osaksi tee-hyllyäni.

Smaug
Houkutteleva kaikessa piparminttuisuudessaa kunnes muista, etten erityisemmin välitä piparmintusta (tässä tapauksessa siis peppermint). Tai inkivääristä. Ainakaan juomissa.

Loki:
Ok, tämä ei ole oikea karsiutunut, se oli loppu! Vaikka kuinka olikin "spearmint" (eli se toinen piparminttumaku) ja jasmiini joista en välitä. Olisi ollut Loki.

Second Breakfast: 
Tämä roikkui mukana pistään ja hartaasti, melkein pääsi mukaan, kun Lokin varastot olivatkin tyhjät. Mutta ei, koska arastelin appelsiinia ja inkivääriä. Ei olisi ilmeisestikään pitänyt, sillä tämä tuoksuu sen tilanneiden onnellisten mukaan aivan mustikkapiirakalta. Ja maistuu palalta taivasta. Joten melkein olen kademielellä, mutta itse tein valintani.

Moriartea / Science of Destruction:
En ihan ole vieläkään varma, miksi sitten kuitenkin valitsin Holmesin ylitse tämän hurmaavan sekopääpahiksen. Koska Moriarty. Ja varsinkin jos olisin saanut saapuvaksi yhdessä Lokin kanssa, olisi ollut riemukkaan kaheleille omistettu tilaus. Nämä kaksi kilpailivat myös keskenään, joten ehhä siksi - jos en kerta voi tilata molempia, nin en sitten ota kumpaakaan. Ha, vaikea valinta vältetty!

No, ehkä seuraavalla kerralla tilaan pelkkiä pahiksia. All those good old-fashioned villains. Every hero needs a villain. (Ja nyt jo haaveilen, josko löytäisin Lokin ja Moriartyn seuraksi tarpeeksi hyvät Hannibalin, Jokerin ja ehkä GLaDOSin...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti