torstai 11. huhtikuuta 2013

Eläinelämää

Olen ihan valtaisia humonin fani. Minusta piirrosjälki on kaunista, soljuvaa ja samalla tavalla sekä söpöä että humoristista kuin mitä hyvien chibien näkee tyypillisesti olevani. Ja tämä siis pätee myös niihin humonin piirrustuksiin ja sarjakuviin, joissa jälki on realistisempaa. Siinä on vaan se jokin "taustavire". Ja kun hurmaava neiti alkoi piirtämään sarjaansa "Animal Lives" olin ihastuksissani: eläinten pariutumis-, lisääntymis- ja laumakäyttäytymistä ihmisiksi keikautettuna.

humoncomics.com

Ja sitten tuli tieto, että näistä julkaistaisiin albumi. Ja aikanaa toinenkin. Molemmat kuulemma sisältäisivät netissä julkaisemattomiakin kuvia. Houkutus tilata saman tien oli suuri, mutta sain vastustettua. Vakuutin itseni rahattomuudesta ja siitä, että tavaraakin oli nurkissa jo ihan tarpeeksi. Mutta...

Dun dun duuun!

NE TULI YHTEISTILAUKSESSA TARJOUKSEEN!

Näin minusta tuli 28 ihastuttavan oudon ja evoluution sekoilulle paskaisesti naurattavan kuvan onnellinen omistaja. Toimitus oli nopeaa (ensimmäinen oma kokemukseni Royal Mailista, vähän jännitti) ja paketin saapumien muodostui muuten aika ankean viikon kohokohdaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti