torstai 10. heinäkuuta 2014

Leppoisia kesäpäiviä

(Sisältääpäs otsikot nyt paljon sanaa päivä, koittakaa kestää. Keksin ehkä jotain muuta jossain kohti.)

Sunnuntainakin reissattiin vielä vähän. Suunnattiin heräiltyämme ja aamupalan syötyämme viettämään päivää poikaystävän vanhempien mökille. Oli ihanaa vaan istua ulkona ja ihastella kukkia. Ruokaillessa oli näköala pionipensaaseen ja kerrottuani, että Helsingissä pionista täytyy maksaa kuusi euroa kappale, sain vielä yhden mukaani. Mökin pihassa kasvoi vaikka mitä. Minua ihastutti mm. pihatien reunassa oleva apilapusikko, koska apilat on ihania ja se näytti niin eksyneeltä, valkovuokon näköiset kukat, tietty ne pionit, erilaiset liilat kukat ja bongasin vielä metsämansikankin! Ruokaa oli paljon ja se oli hyvää, eniten taisin silti ihastua jälkiruokamansikoista. Kaipailen kotikotoa mahdollisuutta käydä aamulla poimimassa omat aamupalamansikat.








Mökiltä jatkettiin vielä matkaa Kasvihuoneilmiöön. Siellä meni reilusti toista tuntia, joten aikaa koluamiseen kannattaa varata. Hassua kyllä, en lopulta ostanutkaan mitään. Lasipurkit houkuttavat edelleen, mutta ei vain tuntunut oikealta. Joskus vielä.

Illalla käytiin nauttimassa ilta-auringosta lähialueen kallioilla. Hauskaa oli se, että bongattiin kaksikin kuumailmapalloa ja seuraavana päivänä selvisi, että kaveripariskunta oli ollut toisessa.


Olen tällä viikolla vältellyt tenttiin lukua päätymällä puutarhateelle ystävän luokse. Se tosin oli vahingossa seikkailu. Kohotin katseeni kirjasta ja huomasin olevani Haagan sijasta Munkassa. Hetken aikaa mietin onko jotain liikennejärjestelyjä tms. mukamas, mutta sitten huomasin bussin olevan menossa Hämevaaran sijasta Kauniaisiin. Ehkä voisin opetella Elielinaukiolla katsomaan bussin numeron enkä vain sitä, että pysäkiltä on kohta lähdössä bussi, joten se on tuo. 212 on kuitenkin hieman eri asia kuin 231. No, onneksi tunnistin Leppävaaran rakennuksia, joten osasin painaa nappia. Jäin kehä I:sen varteen hieman paniikissa siitä, miten pääsen yhtään mihinkään. Soitto ystävälle paljasti, että siitä meni jopa bussi hänen luokseen suoraan ettei tarvinnut Sellossa vaihtaa, joten loppu hyvin kaikki hyvin. Erityisesti kun vietettiin pihalla monta tuntia (miinuksena, poltin olkapääni), juotiin teetä, naurettiin koirille ja ystävätär opetti maalaamaan vesiväreillä. Ihana päivä.







Eilen siirtäessä kuvia puhelimesta tietokoneelle niitä oli vajaat sata. Pahoittelen siis viime aikaista kuvaspämmiä. Luultavasti taas taannun kohta siihen, etten kehtaa hirveästi kuvata niin ei tule tällaisia megapostauksia ainakaan näin paljoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti