perjantai 28. syyskuuta 2012

"Style is a way to say who you are without having to speak"

Olen niin pahasti opiskelukiirestressiahdistuksen keskellä, etten muka ole saanut aikaiseksi mitään tämän blogin puolelle. Nyt totesin, että tämä on innostumisblogi, hetken mielijohde, ei minun tarvitse kirjoittaa tänne millään tavalla mestariteosta tai asiaa.

Sen kunniaksi siis viittaus siihen miten olen itse päätynyt blogien maailmaan: päivän asu!


Okei, myönnän. Asu kahden viikon takaa, aurinko paistoi ja oli vihreämpää. Silloin oli Atelieri O. Haapalan kirpputori ja kävin hyvässä seurassa ensimmäistä kertaa TinTin Tangossa, join vain teetä, mutta joskus vielä on päästävä sinne aamupalalle! Kuullut paljon kehuja, mutta näytti (ja tuoksui!) huumaavalta. Saatoin olla hieman kateellinen viereisen pöydän pojille joiden croissantit oli varmasti isommat kuin heidän päänsä. Atelierin kirpputorilta tarttui pientä kivaa mukaan, yritän saada niistä kuvaa kunhan esimerkiksi paistaisi aurinko.

Kirpparilauantaina päälleni päätyi yksi vakiasuni muunnelmista eli musta paita, punainen hame, kuviolliset sukkahousut ja korkokengät. Paita on ostettu jo useampi vuosi sitten Gina Tricosta, mutta kestänyt hyvin ahkeraa käyttöä. Alunperin paita on bongattu baarissa jonkun tytön päällä ja seuraavalla viikolla ystävätär laittoi innoissaan viestiä löytäneensä samoja GT:stä. Rakastan selän rusettiyksityiskohtaa. Hame on ostettu ehkä 2009 Ofelia Marketista ja on Olivia Rougen alkutuotantoa. Vyö on mummini vanha, ja siksi rakas. Sukkahousuja on niin paljon, etten alkuperää muista. Ehkä Lindex? Kengät olen ostanut kenkädiileriltäni, eli melko saman kenkämaun omaavalta ihmiseltä, jolla on puoli numeroa isompi jalka.


Tyrkkäsin kameran siskoni käteen ja oli kyllä sen mukaista. Ylempi kuva on ensimmäinen joka otettiin, paikkaa vaihdettuani sisko ei voinut mainita mm. sitä ettei jalkani näy nurmikosta. Mutta ainakin oli hauskaa kun jossain vaiheessa nauroin pihapolulla kippurassa.

Ja toki kenkäinnostujana laitan parempaa kuvaa myös niistä klopsuttimista.

Kuvannut: Senja K. aka kenkädiileri

 Näidenkin takana on muuten tarina! Olen etsinyt jo useamman vuoden korvaavaa paria kovia kokeneille peruskäyttökengilleni. Joskus ostin ne Dinskosta ja olivat maailman parhaat jalassa, eivät ensimmäiselläkään käyttökerralla hanganneet, hiertäneet tai sattuneet vaikka olivat kymmenisen tuntia jalassa. Olen tehnyt monta vikaostosta kun olen joutunut toteamaan ettei avokkaat pysy jalassa ja kauniit kiiltonahkaiset Mary Janet kipeyttivät akillesjänteet. Eräs kaunis päivä keväällä kenkädiileri laittoi facebookissa seinälleni viestiä "Hailieliini, mulla olis yhdet ihan sun näköiset kengät joita en kyllä tuu käyttämään. Kiinnostaisko? ;)"  Vastaus oli yksinkertainen "Joo!!!"

Eivät ole yhtä täydelliset kuin Entiset, mutta tarpeeksi lähellä. Nuo pysyvät jalassa, ovat yksinkertaiset yksityiskohdilla ja päkiätyynyillä parhaat kävelykenkäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti