sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Makeaa silmien täydeltä

Heitän välillä satunnaisesti Ouvalle kuvalinkkejä. Yleensä ne sisältävät kuppikakkuja. Itse asiassa minua ei kiinnosta mitä se itse leivos on, mutta ne kuorrutteet!

Valitettavasti tämän lähdettä ei ole tallessa. Weheartit.com todennäköinen
 Glitteriä! Syötävää sellaista!

weheartit.com

weheartit.com

ohsopicture.com


Sateenkaaren värejä, ihastuttavia vaaleanpunaisen sävyjä (okei, tässä vähän kiinnostaa se kakkukin) ja karkkiunelmia.

weheartit.com

ohsopictures.com

weheartit.com
Ällöimelän oloinen Rocky Road -päällyste, kaunis nappi ja nauha sekä toisenlainen värikäs.


 Joskus on myös tarve pastelleille ja söpöydelle. Ouvan linkkaama muuten.

Viime aikojen lempparilöytöni on kuitenkin tämä:

weheartit.com
Hyvän sävyinen neonvihreä (en edes tiennyt sellaista voivan olla), tähtiä ja hopeakuulia. Tykkään. Erityisesti kun Ouva kaivoi ohjeen pimeässä hehkuvan päällysteen tekoon. Pimeässä hehkuva neonvihreä kuorrute, haluan!

Jotten vaan lätkisi (ihastuttavia) kuvia eteen, voin vinkata muutamaan lisäohjeeseen. Kinuskikissalla on useampi ohje muihinkin kuin "tuorejuusto + makua antava asia x" kuorrutteisiin, joista itseäni kiinnostaa tällä hetkellä eniten vaahtokarkki- ja toffeeversiot. Mmm, niin makean kuuloista, että hampaita vihloo.

Olen myös rakastunut yhteen (leivonta)kirjaan: Macaronit, kuppikakut & kakkutikkarit. Mia Öhrnin kirjoittama ja Tammen toimittama opus vangitsi minut jo kannellaan. Hypistelin sitä pitkään, mutta en raaskinut uutuuskirjaa ostaa. Palasin viikon lopulla palkkapäivänä sitä noutamaan. Vaikka en koskaan kokeilisi yhtään kirjan herkullisista resepteistä en pitäisi sitä hukkaostoksena: kuvat ovat upeita. Ohjeet ovat hyvin selkeitä, esimerkiksi kerrankin on macaronsien ohje, joka ei saa minua vaipumaan epätoivoon. Pidän myös siitä kun reseptien yhteydessä on myös pieni kirjoittajan tietoisku kyseisestä reseptistä, myös kirjan sisäkannet ovat mukavat katsella.

Löytyypä kirjasta myös ohje kuvana oleviin Rocky Road -kuppikakkuihin.

Tammi 2012

1 kommentti:

  1. Oh, viimeinkin tämä muffinssi-entry! n__n ♥ (Ihan tyhmää ehkä kommentoida "omassa" blogissaan, mutta kun halusin vain osoittaa, kuinka kovasti tämä kirjoitus pelasti mun päivän. Niin kuin aina se, kun linkkaat noita ihanuuksia Naamakirjaan.)

    VastaaPoista