lauantai 1. syyskuuta 2012

Kostajat

Sain viimeinkin aikaiseksi katsoa sen kaikkien kohiseman The Avengersin. Oma arvioni: tylsä. Jep, otin huomioon sen, että katsoin sen pieneltä näytöltä lentokoneessa keskellä yötä, ja sen etten erityisemmin piittaa supersankareista. Silti: tylsä. Olihan Lokin hahmo toki karismaattinen ja sympatioita herättävä nilkkipahis, ja Stark herätti minussa näyttelijästä johtuvaa kuolaamista, mutta se ei riitä. Muutama kohta sai aikaan hymähtelyä ja jossain mäiskimiskohtauksessa olin jo melkein innoissani, että ehkä hommaan tulisi sittenkin vähän potkua ja sitä muiden hehkuttamaa "spektaakelimaisuutta". Nope. Mutta onpahan nähty.

(Suosikkikohtaukseni. Olen pahoillani kehnosta laadusta, mutta parempaa en tähän hätään löytänyt.)


Ja sori kaikille, jotka eivät jaa mielipidettäni tästä leffasta. Omasta mielestäni filmi ei vaan ollut kaiken hypensä arvoinen, kun ei kerta pystynyt pitämään huomiotani ja mielenkiintoani yllä muuten virikkeettömässä ympäristössä sitä vajaata kolmea tuntia, mitä kesti mainoksineen ja lopputeksteineen.

Joulukussa vuorossa Nälkäpelit (hyi, kun inhoan tuota suomennosta). Nyt jo sitäkin aloittelin, mutta olin niin väsynyt Avenkereiden ja Disneyn Atlantiksen (♥) jälkeen, etten vaan kyennyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti