tiistai 1. joulukuuta 2015

Jo joutui joulukuu

Ihan hullua kuinka nopeasti vuosi on taas vaan juossut ohitseni ja taas on joulukuu! Joulukuu kaikkine pienine stressinaiheuttajineen, jotka kerääntyvät jajajajaja!!!! x____x

Tai siis... Kausijäätelöt ovat poistuneet valikoimista! Kesä on auttamatta ohi! TT__TT

Onneksi Salmiakki-jäätelö ei enää ole kausituote.
(Ja huomatkaa nudepohjaiset glitterkynnet.)

Noh, onneksi talvi tarkoittaa lunta, ja lumi tarkoittaa sitä ettei ole ihan perhanan pimeää. VÄÄRIN! Tarkastelkaa seuraavaa kuvaparia ja kertokaa olenko muka väärässä.

Ensilumi: odotukset.

Ensilumi: todellisuus.

Ja sitten saa sormenpäät hellinä antaa mielikuvituksen keulia, kun taas väkerrän koko lähisuvulle ainakin yhden sukkaparin per lärvi joululahjaksi! Ei kun hetkinen, tästähän mä tykkään. Ok, piste joulukuulle.

Siinä niitä taas olisi...

Pullovedellekin ovat tehneet jotain. Ei voi muka myydä kokonaista litraa kivennäiskuplahyvyyttä. Missä on se viimeinen 5 cl?

Taas kuluttajaa huijataan. 95 cl!

Ja kaiken huippuna adventti- ja jooulukalenterit, joita löytyy joka lähtöön ja makuun. Ettäs kehtaavat! Ei ku näistäin mä tykkään. (Kalenterit on hieno keksintö, ja jostain syystä kaikenlainen ajan kulumisen visualisointi ja havainnollistaminen on aina miellyttänyt minua syvästi.) Ja jos vaakakupeissa on kesän kausimakujäätelöt ja jouluun aikaa laskevat kausikalenterit, niin jädet kyllä häviää. Koska Salmiakki-jäätelö ei ole enää kausimaku.

Mieheke osti mulle ihan pyytämättä
näin hienon suklaakalenterin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti