torstai 10. joulukuuta 2015

Kovispipo

Olen kova hukkaamaan tavaroitani, ja viime talven lopuksi pääsi käymään niin, että hukkasin piponi. Tummanharmaa, syvä ja täyttä villaa - mitä muuta pipolta voi muka pyytää? Talvi oli kuitenkin niin lopussa, että en edes alkanut katsella korviketta, vaan siirryin vain kevätpäähineisiin. Ja näin jälkiviisaana voin tyytyväisenä ilmoittaa, että hyvä näin sillä Varusteleka on alkanut tässä hiljattain valmistaa omia pipojaan. Ja arvatkaa täytyykö Särmän merinopipossa kuinka moni ominaisuuksista tummanharmaa, syvä ja täyttä villaa? Jep, kaikki, ja oikeastaan enemmänkin, kun kehtaa olla täyttä merinovillaa prkl! Syvyyskin on oikeasti leukaan asti vedettävää luokkaa, kun tuossa nettisivujen kuvassa ei ole vain yksin- vaan kaksinkertainen leveä taitos (eli sen saa rullattua auki ja edelleen on taitoksella). Aikamoinen onnenpotku.

En kuitenkaan ehtinyt käyttää uutta pipoani kuin lokakuun alusta asti marraskuun loppuun ennen kuin yksivärinen harmaa alkoi huutelemaan Sitä Jotain. Ei kun askartelukaapille ja kun käsiini osuivat Cybershopista ostamani pinkit ja hopeannväriset niitit, tiesin, että tässä Se Jokin nyt oli.

Sommitteluvaiheessa oli jo selvää, että päätös niittien lisäämiseen oli täydellinen.
Taitoin pipon reunan yksinkertaiselle taitokselle ja aloin hommiin. Niittien nyhertämienn paikoilleen ja hakasten painaminen kiinni oli aikaa vievää nyhertämistä, mutta lopputulos hymyilytti niin leveästi ettei haitannut yhtään.

TA-DAA!
Päädyin laittamaan niittejä vain noin 1/3:n pipon ympäryksestä, jolloin vaikutelma on tuollainen, um, "hiuspantamainen". Ainakin minusta, ja tässä tapauksessa kivempi kuin ympäri jatkuva koristelu. Kyllä nyt kelpaa suojata päätä ja korvia kylmältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti