maanantai 21. maaliskuuta 2016

*idealamppu*

Tuossa viikko sitten mainitsin, että kokeilin kiertävää pehmoleluohjetta. Noh, se ei ole suinkaan ainoa pehmo-ohje tai ylipäänsä ainoa "wow how easy diy tutorial"-kuvasarja, jonka mainostamaa "helppoa" ohjetta olen kokellut. Tällä kertaa tosielämän testissä hehkulamppumaljakko-ohje, joita tuntuu olevan 13 tusinassa.

Satunnaiseksi kokeilluksi ohjeeksi valoikoitunut.

Lähtökohdat tälle ovat mitä otollisimmat: palaneita hehkulamppuja pyörii kaappien perukoilla, kun en ole jaksanuut yhden, kahden tai... öhöm... seitsemän takia lähteä etsiytymään kierätyslaatikoille. Taas elämä osoittaa, ettei olisi kannattanukaan. Ja ei kun kannan kimppuun. (Hehe, see what I did there? ;P )

Tuomio: herramunjee, täähän oli melko helppoa. Ei niin helppoa, kuin kuvissa (prkl, en meiannut saada kannan aukaisun jälkeen sisuksia ulos sitten millään ja kohtalaisen väkivaltaisest niitä survoessani pelkäsin rikkovani koko lampun), mutta yllättävän. Tekisinkö uudestaan? Tuskin. Olisiko ajan voinut käyttää paremminkin? No ehkä, mutta alle vartin projektiksi tämäkin oli ehkä ihan kiva temppu oppia.

Työvälineet (ja jo valmis tuote, en tajunnut ottaa aluksi kuvaa).

Lampun sisälmykset. Ja päivällisen jämät kulhon pohjalla. Sori.

TA-DAA!

1 kommentti: